5 Mart 2023

Sarışın Maymun Mustafa Özcan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,11 TL
Yazarı: Mustafa Özcan
Çevirmen: Mustafa Özcan

Sarışın Maymun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Özcan olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sarışın Maymun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sarışın Maymun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sarışın Maymun TIKLA PDF İNDİR !

Sarışın Maymun Yazarı Kimdir ?

Sarışın Maymun yazarı Mustafa Özcan 'dır. Mustafa Özcan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sarışın Maymun PDF indir oku

Sarışın Maymun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sarışın Maymun TIKLA PDF İNDİR !

Sarışın Maymun TIKLA PDF İNDİR ! "Beni ilk kez öptüğünde nasıl titrediğini anlatamam. İlk ve son sevişmemiz tam bir trajediydi. Ne ben kadınlarda olması gereken biyolojik reaksiyonu verebildim ne de Ufuk bir erkeğin yapması gerekenleri yapabildi. Benim için Ufuk'un cinsel bir anlamı yoktu. Ufuk o ideal, platonik, sadece romanlarda olan, delicesine âşık erkekti. Bense onun için ulaşılma ihtimali çok uzak bir hayalin birdenbire çırılçıplak karşısında duran, elle tutulur objesiydim." Mustafa Özcan'dan kıstırılmış insanları, kırık dökük umutları anlatan kışkırtıcı bir roman... Sarışın Maymun'da şehrin arka sokaklarına girecek, tekinsiz görünen karakterlerin arasında dolaşacak, onların bir yanıyla tehlikeli bir yanıylaysa masum, duygusal yaşantısına dahil olacaksınız. Solcu Erhan, Piç Arif, Ufuk, İmam Çağdaş, Serpil, Ünzile… Alt kültürün neredeyse birebir temsili olan bu karakterler, sizi bilmediğiniz bir dünyada keşfe çıkaracak; aşkı, dostluğu, tehlikeyi, sokağı tanımaya davet edecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Sarışın Maymun TIKLA PDF İNDİR !Sarışın Maymun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sarışın Maymun, Mustafa Özcan

Yorum Gönder