20 Mart 2023

Orabi Çiftliği Mehmet Akın Altuğ Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Mehmet Akın Altuğ
Çevirmen: Mehmet Akın Altuğ

Orabi Çiftliği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Akın Altuğ olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Orabi Çiftliği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Orabi Çiftliği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Orabi Çiftliği TIKLA PDF İNDİR !

Orabi Çiftliği Yazarı Kimdir ?

Orabi Çiftliği yazarı Mehmet Akın Altuğ 'dır. Mehmet Akın Altuğ yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Orabi Çiftliği PDF indir oku

Orabi Çiftliği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Orabi Çiftliği TIKLA PDF İNDİR !

Orabi Çiftliği TIKLA PDF İNDİR !

Çocuklara gelince çiftlikteki kasvetli sessizliği bozdular…

Biçare atın üzerine üç kişi binip Değirmene kadar uzanan turistik turlar düzenlediler.

Çiftliğin üzerindeki ölü toprağı kaldırıp, suya, toprağa, ağaca, çiftlikte yaşayan hayvanlara, kısacası doğaya hayat verdiler.
Çiftliğin sahibi yıllardır unuttuğu çocuk sesine hasret kaldığını o zaman anladı. Onlarla dostluk kurdu... Bazen oyunlarına iştirak etti…Sabırla onları dinledi, hiç nasihat etmedi. Çiftliğin sahibi olmasına rağmen asıl zenginliğin Muhammet'te olduğunu düşündü… Yıllardır geçirdiği yalnızlığa hayıflandı.

(Tanıtım Bülteninden)

Orabi Çiftliği TIKLA PDF İNDİR !Orabi Çiftliği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Orabi Çiftliği, Mehmet Akın Altuğ

Yorum Gönder