21 Mart 2023

Operasyon 1915 Ozan Bodur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Ozan Bodur
Çevirmen: Ozan Bodur

Operasyon 1915 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ozan Bodur olan ve Eşik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Operasyon 1915 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Operasyon 1915 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Operasyon 1915 TIKLA PDF İNDİR !

Operasyon 1915 Yazarı Kimdir ?

Operasyon 1915 yazarı Ozan Bodur 'dır. Ozan Bodur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Operasyon 1915 PDF indir oku

Operasyon 1915 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eşik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Operasyon 1915 TIKLA PDF İNDİR !

Operasyon 1915 TIKLA PDF İNDİR !

Genç araştırmacı yazarlardan Ozan Bodur'un kaleme aldığı "Operasyon 1915", ye- nibaskısıyla okuyucunun karşısına çıkıyor. Osmanlı'nın en dağdağalı zamanlarında,- hilafetin öneminin her zamankinden daha ziyadeleştiği, bunun karşısında dışmih- rakların Devlet-i Âliye üzerindeki kötü emellerini her zamankinden daha fazlaaşikâr hale getirdiği bir zaman dilimi…Yazarın, tarihî gerçekleri bulandırmadan; hatta daha berrak hale getirerekkurguladığı ince bir zekâ ürünü olan roman, politik Siyonizm'in kurucusu TheodorHerzl'den Sultan II. Abdülhamid'e, Teşkilât-ı Mahsusa'dan Meclîs-i Mebusân'a genişbir bakış açısıyla sadece topraklarımızı nasıl kaybettiğimizi değil; aynı zamandacihan devleti ruhunu da nasıl yitirdiğimizi anlatıyor.Günümüzün ünlü yazarlarından Okay Tiryakioğlu'nun deyimiyle "tarihin kanlıcephelerine uzanan kış- kırtıcı bir konsept; sağlam bir kurgu ve elbette arşivbelgelerine dayanan birçok ger- çek"le "Operasyon 1915", sorgulayıcı ve oldukçacesur anlatımıyla Eşik Yayınları'nda.

(Tanıtım Bülteninden)

Operasyon 1915 TIKLA PDF İNDİR !Operasyon 1915 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Operasyon 1915, Ozan Bodur

Yorum Gönder