19 Mart 2023

Müslüman Çatışması Alican Azbay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Alican Azbay
Çevirmen: Alican Azbay

Müslüman Çatışması indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alican Azbay olan ve Metropol Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Müslüman Çatışması eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Müslüman Çatışması ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Müslüman Çatışması TIKLA PDF İNDİR !

Müslüman Çatışması Yazarı Kimdir ?

Müslüman Çatışması yazarı Alican Azbay 'dır. Alican Azbay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Müslüman Çatışması PDF indir oku

Müslüman Çatışması indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metropol Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Müslüman Çatışması TIKLA PDF İNDİR !

Müslüman Çatışması TIKLA PDF İNDİR !




Sayfa Sayısı: 133

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metropol Yayıncılık Müslüman Çatışması TIKLA PDF İNDİR !

25.08.2015

kitaba bayıldım...

o kadar güzel bir kitap ki, okurken bambaşka hallerde buldum kendimi. Kitaptaki yorumlara, yazarın anlatış biçimine bayıldım. başucu kitaplarımın arasında yerini bulan gelecekte klasik olabilecek bir kitap. Yazarı kutluyorum...


19.07.2014

iyi bir kitap

Öncelikle teknik açıdan kitap iyi dili sade güzel kelime oyunları var okurken insanı sıkmıyor bölümlerin kısa olması da ayrıca okumayı kolaylaştırıyor.

Konu itibariyle ateist yaşlı bir adamın Allah´ı bulma çabaları anlatılıyor. Aslında yazar güzel noktalara değiniyor bazı konuları sorgulamak yanlış değil sizi düşünmeye itiyor. Bence kitap iyi okunmaya değer.

Müslüman Çatışması TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Müslüman Çatışması, Alican Azbay

Yorum Gönder