20 Mart 2023

Mühürler Diyarı Lekesiz Murat Özkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Murat Özkan
Çevirmen: Murat Özkan

Mühürler Diyarı Lekesiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Özkan olan ve Terapi Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mühürler Diyarı Lekesiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mühürler Diyarı Lekesiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mühürler Diyarı Lekesiz TIKLA PDF İNDİR !

Mühürler Diyarı Lekesiz Yazarı Kimdir ?

Mühürler Diyarı Lekesiz yazarı Murat Özkan 'dır. Murat Özkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Mühürler Diyarı Lekesiz PDF indir oku

Mühürler Diyarı Lekesiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Terapi Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mühürler Diyarı Lekesiz TIKLA PDF İNDİR !

Mühürler Diyarı Lekesiz TIKLA PDF İNDİR !

Mühürler Diyarı'nda herkes sol kolunda bir doğum lekesiyle dünyaya gelmektedir. Bu leke zamanla bir rakama ya da mühre dönüşerek sahiplerinin kaderini şekillendirmektedir. Peki ya böyle bir dünyaya lekesiz bir bebek gözlerini açarsa?

Naren isimli küçük bir sahil kasabasındaki yetimhanenin önüne "lekesiz" bir bebeğin bırakılmasıyla başlayan serinin ilk kitabında edebiyat dostlarına; Deha, Deniz, Dilara ve Sayel'in etrafında gelişen maceralarla bir yandan Mühürler Diyarı tanıtılırken, diğer yandan Ecem'in geleceğini şekillendirecek olayların nasıl geliştiği sürükleyici bir üslupla anlatılmaktadır.

Deha, geneli yüksek rakam sahip katlayıcılar ve mühürlülerin eğitildiği SEMA'nın (Seçkin Mühürlüler Akademisi) yöneticisidir. Hatırını kıramayacağı kişilerden birisi olan Deniz'in talebi üzerine başladığı koruma görevinde yaşanan beklenmeyen olaylar sonrasında, Ecem ismini vereceği bir kız bebeğin velayetini üstlenişinin anlatıldığı bu ilk kitapta, okuyucular "nadir", "lekeli", "yitik" ve "yaren" gibi daha birçok terimle süslenmiş yepyeni bir fantastik dünyanın kapılarını aralayacaklardır.

Fantastik edebiyatın ilgi duyan tüm okurları Naren'de başlayıp Malna'ya kadar uzanan sımsıcak bir hikaye bekliyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Mühürler Diyarı Lekesiz TIKLA PDF İNDİR !Mühürler Diyarı Lekesiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Mühürler Diyarı Lekesiz, Murat Özkan

Yorum Gönder