21 Mart 2023

Mücevher Gözlü Anka Özlem Abut Otluoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Özlem Abut Otluoğlu
Çevirmen: Özlem Abut Otluoğlu

Mücevher Gözlü Anka indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özlem Abut Otluoğlu olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mücevher Gözlü Anka eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mücevher Gözlü Anka ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mücevher Gözlü Anka TIKLA PDF İNDİR !

Mücevher Gözlü Anka Yazarı Kimdir ?

Mücevher Gözlü Anka yazarı Özlem Abut Otluoğlu 'dır. Özlem Abut Otluoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mücevher Gözlü Anka PDF indir oku

Mücevher Gözlü Anka indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mücevher Gözlü Anka TIKLA PDF İNDİR !

Mücevher Gözlü Anka TIKLA PDF İNDİR !

"Defalarca Küllerinden Doğan Bir Kadının Hikâyesi"

Bir kadını takdimimdir... Görünümü değerli bir mücevher kadar parlak, iç dünyası yalın bir taş kadar soğuk ve tenha. Zümrüt yeşili gözlerinde isyan var. O, yenilgiyi inkâr etmeye ant içmiş, yangınların ardından küllerinden doğan bir Anka: Zümrüt Paşaoğlu…

Zümrüt'ün kaybolduğu labirent, kaderinden çıkış yolu ararken tehlikelerle doludur. Zengin ve saygın bir avukatın güzelliği dillere destan kızı da olsa hayatın gazabından kurtulamaz. Mesleği olan gazetecilikte zirveye yükselmesine rağmen var olma mücadelesi asla bitmez. Yüreğini kanırtan değersizlik hissi onu dibe çekerken, üvey annesinin sevgisizliği, çocukken uğradığı taciz, bulimia, kendinden dahi çok sevdiği adamın sıra dışı ihaneti, kocasının hakaretleri, mobbing, uğradığı tecavüz, evlat acısı ve imkânsız gibi görünen bir aşk ile nasıl başa çıktığının hikâyesidir "Mücevher Gözlü Anka".

Eminim ki bu romanın sayfalarını okudukça Zümrüt Paşaoğlu'nun attığı sessiz çığlıkları işiteceksiniz, acıları belki size tanıdık gelecek. Her kadın, yüreğinin yangın yerinden göğe yükselen bir Anka değil midir zaten?

(Tanıtım Bülteninden)

Mücevher Gözlü Anka TIKLA PDF İNDİR !Mücevher Gözlü Anka TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mücevher Gözlü Anka, Özlem Abut Otluoğlu

Yorum Gönder