21 Mart 2023

Mavi Ceketli Kadın Kaan Demirdöven Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,0 TL
Yazarı: Kaan Demirdöven
Çevirmen: Kaan Demirdöven

Mavi Ceketli Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kaan Demirdöven olan ve A7 Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavi Ceketli Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Ceketli Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Ceketli Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Ceketli Kadın Yazarı Kimdir ?

Mavi Ceketli Kadın yazarı Kaan Demirdöven 'dır. Kaan Demirdöven yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mavi Ceketli Kadın PDF indir oku

Mavi Ceketli Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. A7 Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Ceketli Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Ceketli Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Adeta gök yırtılmış ,sur üfürülmüştü.Kulakları sağır eden bir ses kol geziyordu şehrin semalarında…Jet sesleri tanklardan atılan bombaların patlamalarına, silah sesleri canhıraş feryatlara karışıyordu…Tam bir kaos hakim olmuştu geceye.15 Temmuz gecesiydi; ve zamanın o düğümünde, kaosun bakışımsız düzeni mayalanıyordu…

İşte o melun gece, televizyonun başına geçip, TRT binasını basan darbecilerin mavi ceketli kadına zorla okuttukları korsan metni dinleyenlerin aklından şu geçiyordu: Bu metni kim yazdı? Bir metin ki kandırmak için gerçekleri söylüyordu! Peki ama bu nasıl mümkün olabilirdi? Hızla fenomene dönüşen metni yazan Kemal ile (ki kendisinden bahsederken üçüncü tekil şahıs kullanırdı) bu olaydan iki hafta sonra Karaköy'de bir kafede buluştuk; bana her şeyi tek tek anlattı. Konuşmasını bitirince, metal rengi minik bir flashbelleği bana uzatarak,

''Bunu sakla''dedi

'' Neden'' diye sordum.

Tuhaf bir ses ve yüz ifadesiyle ''Dediğimi yap…O göklere öykünüyor…''dedi

Dediği gibi yaptım…

Yapmasa mıydım?

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Ceketli Kadın TIKLA PDF İNDİR !Mavi Ceketli Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mavi Ceketli Kadın, Kaan Demirdöven

Yorum Gönder