4 Mart 2023

Kurtadam Tuzağı-Uyanış Murat Kömür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Murat Kömür
Çevirmen: Murat Kömür

Kurtadam Tuzağı-Uyanış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Kömür olan ve Akis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kurtadam Tuzağı-Uyanış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurtadam Tuzağı-Uyanış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurtadam Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Kurtadam Tuzağı-Uyanış Yazarı Kimdir ?

Kurtadam Tuzağı-Uyanış yazarı Murat Kömür 'dır. Murat Kömür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kurtadam Tuzağı-Uyanış PDF indir oku

Kurtadam Tuzağı-Uyanış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurtadam Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Kurtadam Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Bu yiğitler Türk soyunu kıyamete kadar korumaya ant içmiş kurt adam akıncılarıdır. Yirmi dört bozkurt savaşçısından oluşan bu birliğin yaklaşık yarısı vampirlerle yapılan savaşta uçmağa gitti. Geri kalanlar ise bize yardım etmek için burada. Kötülük kimden gelirse gelsin başımız sıkıştığı an ortaya çıkıp, düşmanlara karşı bize yardım ediyorlar.



Burada her boyun bir temsilcisi var. Seni yakalayan Oğuzların Kayı boyunun temsilcisi Kayı Han, onun yanındaki ise Kınık Han, benim konuştuğum ise Çepni Han, şu karşımızda duranlar ise Bayat Han, Eymür Han, Alkaevli Han, Bayındır Han, Çavuldur Han, Dodurga Han, Yüreğir Han'dır. Bu yiğitler atalarımız Altay Dağlarının bağrında yaşarken Gök Tanrı'nın hidayet etmesi sayesinde Türk budununa armağan edilmiş savaşçılardır.



(Tanıtım Bülteninden)



Kurtadam Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !Kurtadam Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kurtadam Tuzağı-Uyanış, Murat Kömür

Yorum Gönder