22 Mart 2023

Küller ve Kızıl Pyun Hye Young Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Pyun Hye Young
Çevirmen: Pyun Hye Young

Küller ve Kızıl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pyun Hye Young olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küller ve Kızıl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küller ve Kızıl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küller ve Kızıl TIKLA PDF İNDİR !

Küller ve Kızıl Yazarı Kimdir ?

Küller ve Kızıl yazarı Pyun Hye Young 'dır. Pyun Hye Young yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Küller ve Kızıl PDF indir oku

Küller ve Kızıl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küller ve Kızıl TIKLA PDF İNDİR !

Küller ve Kızıl TIKLA PDF İNDİR !

Yapabileceği tek şey, şimdikidünyası mazide bir hatıraoluncaya dek hayatta kalmaktı.

Onu yurtdışında bir göreve terfi ettirdiler, çünkü fare öldürmekte üstüne yoktu. Yolculuk günü geldiğinde eski eşini, sıkıcı işyerini, sevimsiz arkadaşlarını, huysuz köpeğini ve sırlarını geride bıraktı. Salgın hastalığın ve kaosun pençesindeki C ülkesinin çöp dağları altındaki Y kentine ayak bastı. Ne var ki, havaalanına iner inmez gözaltına alınacaktı.

Çağdaş Kore edebiyatının yüz akı Pyun Hye-young,ilk romanıyla Kafka'ya bir selam gönderiyor. Küller ve Kızıl, isimsiz bir kahramanın, hiç tanımadığı, dilinibile konuşamadığı bir ülkedeki yaşam mücadelesi.

(Tanıtım Bülteninden)

Küller ve Kızıl TIKLA PDF İNDİR !Küller ve Kızıl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Küller ve Kızıl, Pyun Hye Young

Yorum Gönder