20 Mart 2023

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap Ebüssüreyya Sami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Ebüssüreyya Sami
Çevirmen: Ebüssüreyya Sami

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ebüssüreyya Sami olan ve Beyan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap Yazarı Kimdir ?

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap yazarı Ebüssüreyya Sami 'dır. Ebüssüreyya Sami yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap PDF indir oku

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Geçen devirde, sırf aklının dâhice çalışmasına güvenerek bu mesleğe giren "Avni" daha yirmi beş yaşında iken arkadaşlarının dikkatini ve hayretini çekmeye başlamış, az zamanda Zaptiye Nezareti yöneticilerinin de takdirini kazanarak en önemli olayların, en gizemli cinayetlerin araştırılması ve takibi kendisine verilmişti. Emniyet hizmetlerine girişinin beşinci senesinde "Amanvermez" lakabıyla anılmaya başlanmış ve bu lakap memleketin en sefil tabakasına kadar yayılmış, yarası bulunan sefiller bundan pek gocunmakta kendilerini haklı görmüşlerdi. Avni ilk senelerde hırsızlar, yankesiciler, adi kabadayılar için bir afet, bir musibet kesilmişti.

"Avni" çok çalıştı, o kadar çok çalıştı ki nihayet vücudu bu güç yetmez çalışmaya dayanamayarak kırk iki yaşında yıprandı. Saçında, sakalında bir tane siyah kıl kalmamış halde ahirete göç etti. Ölüm anında yanındaki ahbaplarına:

- Rahat döşeğimde can vermekte olduğuma kendim de şaşıyorum! demişti.

İşte serimizin kahramanı böyle bir "Avni" idi.

(Tanıtım Bülteninden)

Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kör Ebe - Türkler'in Sherlock Holmes'i Amanvermez Avni Beşinci Kitap, Ebüssüreyya Sami

Yorum Gönder