22 Mart 2023

Komando Gökçe Temizöz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Gökçe Temizöz
Çevirmen: Gökçe Temizöz

Komando indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gökçe Temizöz olan ve Bilgeoğuz Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Komando eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Komando ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Komando TIKLA PDF İNDİR !

Komando Yazarı Kimdir ?

Komando yazarı Gökçe Temizöz 'dır. Gökçe Temizöz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Komando PDF indir oku

Komando indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgeoğuz Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Komando TIKLA PDF İNDİR !

Komando TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap bir komando Asena'nın hayatının bir kesitini anlatır.

Ülkücü Hareket'te, çoğunlukla erkeklerin öncülüğünü görür, onların fedakârlığını okursunuz, onların çilesini okursunuz, onların çektiği işkenceleri okursunuz.

Ama Hareket'te kadınlar da var. Onlar da en az erkekler kadar fedakârlık göstermişler, çile çekmişler, işkence görmüşlerdir.

Komando 'da, Gökçe Temizöz, annesi Ayla Temizöz'ün 1970'li yıllarda emperyalist maşalara karşı, Almanya'da ve Türkiye'de verdiği mücadelesini kaleme almıştır.

Anlatılan olaylar yüz binlerin, milyonların yüreğinin sesidir.

Yazılanlar, yeni nesle inanılmaz gelecek, ama hepsi gerçek.

Komando 'da, bir başka pencereden Türkiye'yi de okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Komando TIKLA PDF İNDİR !Komando TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Komando, Gökçe Temizöz

Yorum Gönder