23 Mart 2023

Kent Şiirleri Seyfettin Araç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Seyfettin Araç
Çevirmen: Seyfettin Araç

Kent Şiirleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seyfettin Araç olan ve Ceres Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Kent Şiirleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kent Şiirleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kent Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kent Şiirleri Yazarı Kimdir ?

Kent Şiirleri yazarı Seyfettin Araç 'dır. Seyfettin Araç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kent Şiirleri PDF indir oku

Kent Şiirleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceres Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kent Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kent Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Eski bir zaman şairi
Öldüğünde
Toprağa değil suya gömülürdü
Kelimeleri ağaç diplerine
Sözcükleri üzüm bağlarına
Kalemleri çocuk mezarlığına

Bir şiirin kelimelerini çocuk, sözcüklerini mey, zamanını aşk belirler. Şiire aşık, bir kalbin zihnine aktardığı kelimeler bu kitapta okuyacağınız.

Bir bütünlüğün parçaları gibi her bir mısra ve muazzam bir yolculuk vaadi. Günümüzde artık şair yetişmiyor klişesini yıkacak olan Seyfettin Araç ilk kitabı 'Kent Şiirleri' ile okuyucuyla buluşuyor. Güçlü kalemine şairliği, iyi bir düşünür ve yazar olması da eşlik ediyor.

3. Yeni'nin modern çağ temsilcisi Seyfettin Araç'ın ilk şiir kitabı şiire olan sevginizi ve tutkunuzu pekiştirecek. Pekiştirmekle kalmayacak sizi gönülden bağlanacağınız yeni bir şair ve düşünürle tanıştıracak. Yazmaya adanmış bir şairle sizleri buluşturmaktan onur duyuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Kent Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !Kent Şiirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kent Şiirleri, Seyfettin Araç

Yorum Gönder