21 Mart 2023

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye Ahmet Yurttakal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Ahmet Yurttakal
Çevirmen: Ahmet Yurttakal

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Yurttakal olan ve Yeditepe Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye TIKLA PDF İNDİR !

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye Yazarı Kimdir ?

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye yazarı Ahmet Yurttakal 'dır. Ahmet Yurttakal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye PDF indir oku

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yeditepe Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye TIKLA PDF İNDİR !

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye TIKLA PDF İNDİR !

Münim Mustafa, 3 Ağustos 1914'te başlayan Seferberlik'te silah altına koşan gençlerden biridir. Dört yıl boyunca cepheden cepheye koştu. Kanal Seferi'nde çölün mahrumiyetlerine, Çanakkale'de harbin tüm dehşetine, Kafkas cephesinde iklim şartlarına göğüs gerdi.

Münim Mustafa, bizzat içinde bulunduğu harbin büyüklüğünün farkında olarak, savaş boyunca yaşadıklarını unutmamak ve ilerde yayınlamak üzere bir deftere kaydetti.

Bu kitap, Hukuk Fakültesi'nde öğrenci olmaya hazırlanırken kendini büyük ve amansız bir harbin içinde bulan gencecik bir yedek subayın, samimi ve içten bir üslupla cephe hayatını, korkularını, özlemlerini, mevcut duruma ve memlekete dair duygu ve düşüncelerini kaydettiği hatıralarından oluşmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye TIKLA PDF İNDİR !Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kanal Seferi'nden Çanakkale'ye, Ahmet Yurttakal

Yorum Gönder