2 Mart 2023

Jülide Özcan Yazıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,11 TL
Yazarı: Özcan Yazıcı
Çevirmen: Özcan Yazıcı

Jülide indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özcan Yazıcı olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jülide eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jülide ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jülide TIKLA PDF İNDİR !

Jülide Yazarı Kimdir ?

Jülide yazarı Özcan Yazıcı 'dır. Özcan Yazıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Jülide PDF indir oku

Jülide indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jülide TIKLA PDF İNDİR !

Jülide TIKLA PDF İNDİR !
Jülide, Üniversite Eğitimi için geldiği İstanbul'da düşünsel gelişim ve değişim serüveni yaşar. Jülide bir yandan çevresiyle ve yakınlarıyla olan ilişkilerini yeniden kurgularken, diğer yandan arkadaşlarıyla gittiği Paris, Çin ve Mısır gezilerinde yaşadığı gizemli olaylarla düşünsel dönüşümünü gerçeklikler ve yansımalar temelinde yeniden düzenler.

Jülide, hocaları ve sınıf arkadaşlarıyla gittiği üç seyahatte Kırmızı Kitap'taki şifreyle yüzleşir. Kitap'taki şifreli işaretin bulunduğu sayfadaki yaratılışla ilgili mesajlar ondaki düşünsel dönüşümün temelini oluşturur.

Jülide, insanların her gün olağan karşıladıkları olguları yeniden yorumlar. Toplumun çoğunun kanaatlerine karşı çıkar, onları yeniden düşünür. Yakın arkadaşlarıyla karşı karşıya geldiği aşk ilişkilerinde dostluklarını gözden geçirir; aşk, sevgi ve arkadaşlık kavramlarını gözden geçirir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 158

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gece Kitaplığı Jülide TIKLA PDF İNDİR !Jülide TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Jülide, Özcan Yazıcı

Yorum Gönder