23 Mart 2023

Güneş Doğmadan Önce Hüseyin Pehlivan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Hüseyin Pehlivan
Çevirmen: Hüseyin Pehlivan

Güneş Doğmadan Önce indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Pehlivan olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güneş Doğmadan Önce eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güneş Doğmadan Önce ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güneş Doğmadan Önce TIKLA PDF İNDİR !

Güneş Doğmadan Önce Yazarı Kimdir ?

Güneş Doğmadan Önce yazarı Hüseyin Pehlivan 'dır. Hüseyin Pehlivan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Güneş Doğmadan Önce PDF indir oku

Güneş Doğmadan Önce indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güneş Doğmadan Önce TIKLA PDF İNDİR !

Güneş Doğmadan Önce TIKLA PDF İNDİR !

Yomra'nın toprağı bereketini insanından alır. Toprakla insanın kaynaşması burada emektir, çabadır, gayrettir, bir zorlu yaşamdır. Toprak burada aşktır, sevdadır, gözyaşıdır. Toprak burada çaredir, gündür, yarındır, gelecektir. Toprak burada umuttur.

Yomra'da gözünü açan herkes Karadeniz ile tanışır. Sağanak yağmurları, sert esen rüzgarları ile küçük düzlükleri, göz dolduran yamaçları Karadeniz'e sırrını, gönlünü, yüreğini açmıştır.

Yaşam burada hep zorludur. Kime dokunsanız hepsinin yaşamında iz bırakmış efsane geçmişler yatar.

Bu kitapta hayatın akışı içinde yaşam sürerken çok sevdiğim insanların tanık olduğum mutlulukları, acıları ile belirli zaman dilimlerinde aramızdan ayrılmaları ve en yakınım olan amca oğlum Hamza'nın genç yaşta kaybolması, arkada bıraktığı hüzün ve gözyaşı ile kaybolma olayının perde arkasını bir solukta okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Güneş Doğmadan Önce TIKLA PDF İNDİR !Güneş Doğmadan Önce TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Güneş Doğmadan Önce, Hüseyin Pehlivan

Yorum Gönder