5 Mart 2023

Gölge Kadın Nalan Tuntaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Nalan Tuntaş
Çevirmen: Nalan Tuntaş

Gölge Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nalan Tuntaş olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölge Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölge Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölge Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Gölge Kadın Yazarı Kimdir ?

Gölge Kadın yazarı Nalan Tuntaş 'dır. Nalan Tuntaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gölge Kadın PDF indir oku

Gölge Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölge Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Gölge Kadın TIKLA PDF İNDİR !

"Cahide", "Zor Yıllar", "Arşipel'in Çocukları" ve "Zirvede" adlı romanların yazarı Nalân Tuntaş'tan unutulmayacak bir roman daha: "Gölge Kadın" Anıların içinde yaşayan yalnız bir kadının duygu yüklü yaşamı; içe dönüklüğü, dışlanmışlığı, unutulmuşluğu, karabasanları... Kendini toplumdan soyutlayan Aslıhan'ın bastırılmış cinselliği, çaresizliği, umutsuzluğu onu nereye kadar götürecektir? Londra, İstanbul ve Mardin'den İzmir'e uzanan üç aykırı yaşamın izlerini ibretle okuyacaksınız. Deneyimli yazar Nalân Tuntaş, bu romanda kadın duyarlılığını ustaca yansıtırken, bir yandan da yakın tarihimizin sosyal yapısını insan manzaraları üzerinden gözler önüne seriyor. Aslıhan, Ceyda ve Kerem'in yaşadıklarını bir solukta okuyacak ve unutmayacaksınız...

(Tanıtım Bülteninden)

Gölge Kadın TIKLA PDF İNDİR !Gölge Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gölge Kadın, Nalan Tuntaş

Yorum Gönder