2 Mart 2023

Geceleri Sessizdir Tahran Shida Bazyar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,95 TL
Yazarı: Shida Bazyar
Çevirmen: Gül Gürtunca

Geceleri Sessizdir Tahran indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Shida Bazyar olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geceleri Sessizdir Tahran eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geceleri Sessizdir Tahran ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geceleri Sessizdir Tahran TIKLA PDF İNDİR !

Geceleri Sessizdir Tahran Yazarı Kimdir ?

Geceleri Sessizdir Tahran yazarı Shida Bazyar 'dır. Shida Bazyar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Geceleri Sessizdir Tahran PDF indir oku

Geceleri Sessizdir Tahran indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geceleri Sessizdir Tahran TIKLA PDF İNDİR !

Geceleri Sessizdir Tahran TIKLA PDF İNDİR !
Geceleri Sessizdir Tahran İran İslam Devrimi'nden sonra Almanya'ya sığınmak zorunda kalan bir ailenin dramını anlatıyor. Shida Bazyar bir ülkenin, bir devrimin, devrim sonrası kendi topraklarından uzaklaşmak zorunda kalan bir ailenin, arada kalmışlığın, var olma mücadelesinin hikâyesine ortak ediyor okuru.

Bazyar ilk romanı Geceleri Sessizdir Tahran'la 2016 Ulla Hahn Ödülü'nü aldı.

"Gerçek bir aile dramını, okurların duygularını sömürmeye kaçmadan, ama güçlü bir empatiyle gözler önüne seren Bazyar, Geceleri Sessizdir Tahran'da günümüzün en önemli sorunlarından göç ve toplumsal uyum üzerine düşündürüyor okuru. "
-Der Spiegel-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hep Kitap Geceleri Sessizdir Tahran TIKLA PDF İNDİR !Geceleri Sessizdir Tahran TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Geceleri Sessizdir Tahran, Shida Bazyar

Yorum Gönder