2 Mart 2023

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi
Çevirmen: Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi olan ve Çizgi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları TIKLA PDF İNDİR !

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları Yazarı Kimdir ?

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları yazarı Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi 'dır. Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları PDF indir oku

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çizgi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları TIKLA PDF İNDİR !

Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları TIKLA PDF İNDİR !
"Bu kitabı hakikat endişesi taşıyan vicdanlar, nihayete ilişkin bahisleri seven insanlar zevkle okuyabilirler. Bir asırdır bu çevre ve bu millet hayli Râciler yetiştirdi ve daha birçokları yetişecektir. Okurlarımıza takdim ettiğimiz bu hikâyeler (acaba hikâye mi?) ilgi görürse kendimizi bahtiyar sayarız. Çünkü bu hikâyeye rağbet, ciddi konulara ilgi göstermek manasını ihtiva eder. Bu ise okurlarımız [Hikmet okurları] için uzak görülemez. [Hikmet'in yayınının devamını temin eden değerli okurlar], bu muhterem millette hakikat endişesiyle müteessir olan binlerce hassas yürek mevcut olduğunu dost ve düşmana ispat etmiştir."
-Şehbenderzâde Filibeli Ahmed Hilmi-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çizgi Kitabevi Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları TIKLA PDF İNDİR !Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Amak-ı Hayal - Raci'nin Hatıraları, Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi

Yorum Gönder