20 Mart 2023

Fay Kırığı - 3: Rojin Mehmet Eroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,85 TL
Yazarı: Mehmet Eroğlu
Çevirmen: Mehmet Eroğlu

Fay Kırığı - 3: Rojin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Eroğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fay Kırığı - 3: Rojin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fay Kırığı - 3: Rojin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fay Kırığı - 3: Rojin TIKLA PDF İNDİR !

Fay Kırığı - 3: Rojin Yazarı Kimdir ?

Fay Kırığı - 3: Rojin yazarı Mehmet Eroğlu 'dır. Mehmet Eroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fay Kırığı - 3: Rojin PDF indir oku

Fay Kırığı - 3: Rojin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fay Kırığı - 3: Rojin TIKLA PDF İNDİR !

Fay Kırığı - 3: Rojin TIKLA PDF İNDİR !

Fay Kırığı -3: Rojin

Mehmet eğer buradan kurtulabilirse bu savaşı unutabilecek miydi?

Ruhunu zalim bir efendinin buyruğuna vermek, kölesi olmak: Savaşmak buydu. Ama savaşı unutmak! Bundan emin değildi.

Doksanlı yılların Güneydoğusu... Biri Rojin diğeri Mehmet olan ve birbirlerine karşı savaşan iki asker...Benzer hassasiyetlerle büyümüş iki düşmanın, bir erkekle bir kadının gözünden cepheler...

Sarp ve yüksek dağlar, sarımtırak çalılar, çıplak yamaçlar, çorak düzlükler. "Hâkimde kal, mahkûma düşme" uyarıları, mayın tarlaları. Konvoylar, devreler, nöbetler, subaylar, "Hayrola Heval Önderlik ne diyor?". Şehitler ve leşler... Kurtaranlar ve ölümü özleyenler...

Savaşta her şey tekdüzedir, ölürsün ya da öldürürsün...Gerisi nedir ki...Kitapları kim hatırlar? Mevzide uyuyan ölür. "Ben Kürdüm, asıl senin burada ne işin var?"Mehmet Eroğlu, Fay Kırığı Üçlemesi'ni Rojin'le tamamlıyor. Geriye, hikâyenin başladığı yere dönüyor. Rojin, insan kalmanın romanı. Eğer savaşı unutabiliyorsa, insan her şeyi unutabilir...

(Tanıtım Bülteninden)

Fay Kırığı - 3: Rojin TIKLA PDF İNDİR !

01.06.2015

Fay kırıklarımız

Bu kitabı okuyabilmek için önce Mehmet´i okumaya başladım. Ondan sonra bu kitabı okumak için Emine´yi de okumam lazım diye düşünürken arkadaşım yoo direk ona geçebilirsin dedi. Mehmet adlı kitaptan daha çok beğendim.Yazarın eski dönemlere ait bazı diğer kitaplarını da okuyacağım çünkü gerçekten araştırma ve bilgi dolu ve öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Siz de direkt olarak bu kitap ile yazarın dünyasına girebilirsiniz.


Kitap: Güneydoğu´daki sorunlarımıza farklı bir bakış. Özellikle 93-94 yıllarında insanlarımız denizde yüzerken, özel TV´lerde yarışma programları izleyip TeleOn´da porno geceler iletanışırken, Michael Jackson konseri için yırtınırken, kısaca daha önce görmediğimiz seçenekler dünyası hayatımızı işgal ederken Doğu´da her hafta bir karakol basılıyordu ve her iki taraftan da onlarca insan karanlık olaylar içerisinde ölüyorlardı.  Oysa Batı´da  hayat  yukarıda verdiğim örneklerin aurası içinde gerçeklerden uzak bir şekilde devam  ediyordu. Bugünkü duyarsızlığımızı anlamamız için taa o zamanlara dönmekve baştan düşünmek lazım diye düşünüyorum. Bu kitap da size tam olarak bunu sağlayacaktır ve bazı şeyleri bir daha düşünmenize vesile olacaktır. Oyum 10 üzerinden 8,5 - 9. Kitapta ara ara araya atılmış çok güzel düşünceler, fikirler var. Bence okumalısınız.  


27.09.2013

Super

Mehmet Eroglu okumak ayricaliktir. Kalemine saglik hocam.

Fay Kırığı - 3: Rojin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fay Kırığı - 3: Rojin, Mehmet Eroğlu

Yorum Gönder