21 Mart 2023

Ellipsis Erdoğan Eyrik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,16 TL
Yazarı: Erdoğan Eyrik
Çevirmen: Erdoğan Eyrik

Ellipsis indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdoğan Eyrik olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ellipsis eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ellipsis ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ellipsis TIKLA PDF İNDİR !

Ellipsis Yazarı Kimdir ?

Ellipsis yazarı Erdoğan Eyrik 'dır. Erdoğan Eyrik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Ellipsis PDF indir oku

Ellipsis indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ellipsis TIKLA PDF İNDİR !

Ellipsis TIKLA PDF İNDİR !

Her şey bundan kırk beş yıl önce, tutuklanmış arkadaşlarının salıverilmesi için Efraim Elrom'u kaçırarak ses getirecek bir eylem yapmak isteyen dört genç ile başlamıştı. Her ihtimali hesaba katarak eylemin tüm safhalarını adım adım planlamışlardı. Fakat bilmedikleri bir şey vardı. Bu eylem, tahminlerinin de ötesinde bir fırtına koparacak, önüne kattığı ne varsa sürükleyip yok edecekti.

Medya dünyasındaki suikastlar, 1980 öncesi yaşanmış kirli olayların arkasındaki büyük patronlar ve yakın tarihi şekillendiren cinayetlerin sebep-sonuç ilişkileri…

Geçmişin intikamını almaya çalışan acımasız bir seri katil, gazete patronunu öldürmekle suçlanan ve cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere çıktığı ilk gün kendini bir dizi cinayetin zanlısı olarak bulan genç bir gazeteci ve durugörüye sahip bir kadın…

Ellipsis'in peşinde nefes kesen bir takip ve bir kaçış öyküsü.

(Tanıtım Bülteninden)

Ellipsis TIKLA PDF İNDİR !Ellipsis TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Ellipsis, Erdoğan Eyrik

Yorum Gönder