21 Mart 2023

Düğümler Düşünceler Anılar Beşir Göğüş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Beşir Göğüş
Çevirmen: Beşir Göğüş

Düğümler Düşünceler Anılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Beşir Göğüş olan ve Dil Derneği yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düğümler Düşünceler Anılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düğümler Düşünceler Anılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düğümler Düşünceler Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Düğümler Düşünceler Anılar Yazarı Kimdir ?

Düğümler Düşünceler Anılar yazarı Beşir Göğüş 'dır. Beşir Göğüş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Düğümler Düşünceler Anılar PDF indir oku

Düğümler Düşünceler Anılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dil Derneği yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düğümler Düşünceler Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Düğümler Düşünceler Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişin, yaşadığımız 'bugün' için büyük değeri vardır, çünkü 'bugün', 'dünün' devamıdır. Bugünün sorunları hep geçmişte başlamıştı. Geçmişi bilen insanlar, toplumu ile birleşmiş olurlar. Bugünün başarılarını gençler anlatıp övsünler, sorunlarını tartışsınlar. Biz yaşlılar da onlara geçmişi anlatalım." "Düğümler Düşünceler Anılar"ın girişinde Beşir Göğüş'ün yukarıdaki sözleri yer alıyor. Kızı Dilek Göğüş Ülgüray ise anı defterlerinin sayfalarından derlenen bu kitabın önsözünde duygularını şu sözlerle dile getiriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Düğümler Düşünceler Anılar TIKLA PDF İNDİR !Düğümler Düşünceler Anılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Düğümler Düşünceler Anılar, Beşir Göğüş

Yorum Gönder