5 Mart 2023

Dosta Giderim Osman Alpsoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Osman Alpsoy
Çevirmen: Osman Alpsoy

Dosta Giderim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Alpsoy olan ve Ares Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dosta Giderim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dosta Giderim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dosta Giderim TIKLA PDF İNDİR !

Dosta Giderim Yazarı Kimdir ?

Dosta Giderim yazarı Osman Alpsoy 'dır. Osman Alpsoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Dosta Giderim PDF indir oku

Dosta Giderim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ares Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dosta Giderim TIKLA PDF İNDİR !

Dosta Giderim TIKLA PDF İNDİR ! Bizde cesaret yok bir adım sen at! Ah bu devir nasıl devir İbrahim? Yıkılmadı henüz lat, uzza, menat: İçimde putları devir İbrahim! Rabbim bu dünyada denedi seni, Rahman ve rahimdir yakar mı teni? İsmail misali kurban et beni, Tam kıbleye doğru çevir İbrahim! Mancınıkla seni ateşe itti, Ateşin yerinde balıklar bitti! Sanma senin ile nemrutlar gitti, Bitmedi dünyada, cevir İbrahim!

(Tanıtım Bülteninden)

Dosta Giderim TIKLA PDF İNDİR !Dosta Giderim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Dosta Giderim, Osman Alpsoy

Yorum Gönder