3 Mart 2023

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi Cem Akgül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: Cem Akgül
Çevirmen: Kadir Süren

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cem Akgül olan ve Noktürn Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi TIKLA PDF İNDİR !

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi Yazarı Kimdir ?

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi yazarı Cem Akgül 'dır. Cem Akgül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi PDF indir oku

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Noktürn Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi TIKLA PDF İNDİR !

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi TIKLA PDF İNDİR !

Ponte Vecchio güzelliğini en çok bu saatte sergiler. En çok bu saatte bataklık sıtması gibi Stendhal sendromuna tutar adamı. Çok güzel bir sanat eserinin önünde heyecanla titrersiniz. Ben de titredim. Sebebi köprü değildi. Oradaydı. İnanamıyordum. Köprünün republik tarafına bakan köşesinde sütundan sarkıtılmış ökse otunu gördüm. Altında beni bekliyor olmasını diledim. Konuşmadan, öpüşmeye başlamamızı diledim. Kim bilir ne kadar zaman geçti ben tüm bunları düşlerken. Kaç âşık yanımdan geçti kim bilir. Odeletta elbette burada değildi artık. Beni içimdeki gerçek aşkıma terk edip kendi hayallerinin peşinden gitmişti.

(Tanıtım Bülteninden)

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi TIKLA PDF İNDİR !

10.02.2017

Etkileyici

Sayfaları okudukça elinizden bırakamıyorsunuz.

Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Dönmeyenlerin Seyahat Rehberi, Cem Akgül

Yorum Gönder