4 Mart 2023

Dayaklık Adam Murat K. Bayar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,81 TL
Yazarı: Murat K. Bayar
Çevirmen: Murat K. Bayar

Dayaklık Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat K. Bayar olan ve Mavinin Not Defteri yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dayaklık Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dayaklık Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dayaklık Adam TIKLA PDF İNDİR !

Dayaklık Adam Yazarı Kimdir ?

Dayaklık Adam yazarı Murat K. Bayar 'dır. Murat K. Bayar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dayaklık Adam PDF indir oku

Dayaklık Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavinin Not Defteri yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dayaklık Adam TIKLA PDF İNDİR !

Dayaklık Adam TIKLA PDF İNDİR !

Ahlâk, ahlâksız insanlara göre sorunsuz yaşamanın önünde bir engel olarak duran pis bir düğüm, bir ayak bağıdır. Ne güzel olurdu değil mi ahlâki değerler olmasaydı çalmak, ırza geçmek, iftira atmak, kuyu kazmak, ihanet etmek? Lâkin kimi insanlar için hiç de meraklanacak bir durum yoktur. Çünkü onların ahlâka ihtiyacı yoktur.

"Dayaklık Adam" böyle bir insanın dramıdır aslında. Evet, bir dramdır aslında bu. "Dayaklık Adam", yaşadığı bu ahlâksızca hayatı tasvip ediyor ve her seferinde kendisine haklı gerekçeler de buluyor. Ancak onun dramı, aslında onun dramı değil. İnsanlığın büyük dramıdır. Yeryüzündeki sadece bir tane insan bile bu kadar büyük ahlâki çöküntü yaşıyorsa, buna "istisna" diyemeyiz. "İnsanlık ağır yaralandı, makinelere bağlı yaşıyor şu an" diyebiliriz.

(Tanıtım Bülteninden)

Dayaklık Adam TIKLA PDF İNDİR !Dayaklık Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dayaklık Adam, Murat K. Bayar

Yorum Gönder