22 Mart 2023

Çöp Çocuk Cinayetleri Caleb Carr Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Caleb Carr
Çevirmen: Beril T. Uğur

Çöp Çocuk Cinayetleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Caleb Carr olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çöp Çocuk Cinayetleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çöp Çocuk Cinayetleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çöp Çocuk Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Çöp Çocuk Cinayetleri Yazarı Kimdir ?

Çöp Çocuk Cinayetleri yazarı Caleb Carr 'dır. Caleb Carr yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Çöp Çocuk Cinayetleri PDF indir oku

Çöp Çocuk Cinayetleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çöp Çocuk Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Çöp Çocuk Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Alanında bir deha olan Trajan Jones, siyasetin hükmettiği adalet çarkına çomak sokmanın bedelini New York Polis Teşkilatı'ndaki görevinden uzaklaştırılarak öder. Halasının Surrender kasabasındaki çiftliğine yerleşen Jones, kanıt uzmanı ortağı
Dr. Michael Li ile birlikte internet üzerinden adli tıp dersleri vermeye başlar.



Jones ve Li, intihar eden kimsesiz bir genç kızın davası için yerel polisten çağrı aldıklarında cehennemin kapısını araladıklarını akıllarına bile getirmezler.



Caleb Carr, birçok gerilim romanının bittiği yerde başlatıyor asıl hikâyesini. Trajan Jones, yazarın, Ruh Avcısı adlı romanındaki kahramanı Dr. Laszlo Kreizler'in yöntemlerinin izinden giderek kurbanların iddia edildiği gibi kimsesiz gençler olmadığını keşfediyor. Onlar, zengin ve güçlü bir ülkenin "çöp çocuklar"ı...



Surrender, New York, güçlü bir toplumun zayıf karnını deşifre ederken yazarı Caleb Carr'ın edebi gerilim kariyerinde bir başka kilometre taşını müjdeliyor.



(Tanıtım Bülteninden)



Çöp Çocuk Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !Çöp Çocuk Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Çöp Çocuk Cinayetleri, Caleb Carr

Yorum Gönder