19 Mart 2023

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: H. Hüseyin Doğru

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Genç Damla Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cingöz Recai - Mişon'un Definesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cingöz Recai - Mişon'un Definesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cingöz Recai - Mişon'un Definesi TIKLA PDF İNDİR !

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi Yazarı Kimdir ?

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi PDF indir oku

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Genç Damla Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cingöz Recai - Mişon'un Definesi TIKLA PDF İNDİR !

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi TIKLA PDF İNDİR !

Türk edebiyatının en ünlü polisiye kahramanı Cingöz Recai, soluk kesen maceralarıyla okuyucularını şaşırtmaya devam ediyor. Sıradanmış gibi görünen hikâyelerle ustalıklı maceralar çıkaran Peyami Safa, akıcı üslubu ve kuvvetli kurgusuyla polisiye türünün en sevilen örneklerini bu kitaplarla gözler önüne seriyor.

Cingöz Recai, ülkenin en tanınmış kibar hırsızıdır. Başkomiser Mehmed Rıza'yı peşinden koşturan, dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes'e kök söktüren, kurnaz, cesur, soğukkanlı, zarif, tahsilli ve görgülü özellikleriyle Türk edebiyatının en meşhur tiplemelerindendir.

Cingöz Recai, kendi asayiş anlayışıyla helal para kazanmış kimselere dokunmayıp servetini haksız yollardan kazananların baş belası olur. O, haram yiyicilerden aldıklarını muhtaçlara dağıtan bir iyilik abidesidir.

Damla Yayınevi olarak sizleri Cingöz Recai'nin nefes kesen maceralarıyla buluşturmaktan mutluluk duyarız.

(Tanıtım Bülteninden)

Cingöz Recai - Mişon'un Definesi TIKLA PDF İNDİR !Cingöz Recai - Mişon'un Definesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Cingöz Recai - Mişon'un Definesi, Peyami Safa

Yorum Gönder