4 Mart 2023

Aziz Manuel Miguel De Unamuno Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,78 TL
Yazarı: Miguel De Unamuno
Çevirmen: Ceren Hasançebi

Aziz Manuel indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miguel De Unamuno olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aziz Manuel eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aziz Manuel ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aziz Manuel TIKLA PDF İNDİR !

Aziz Manuel Yazarı Kimdir ?

Aziz Manuel yazarı Miguel De Unamuno 'dır. Miguel De Unamuno yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Aziz Manuel PDF indir oku

Aziz Manuel indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aziz Manuel TIKLA PDF İNDİR !

Aziz Manuel TIKLA PDF İNDİR !


Hakikat özgürleştirir, mutlu kılar mı, yoksa bilmemek, cehalet midir mutluluğun temeli? Peki ya bilip de söylememekteki ikiyüzlülükle nasıl yaşanır?

İnançla inançsızlığın, kitleyle bireyin müphem, tekinsiz ilişkisinin karanlıklarına dalar ve o karanlıklardan elmas değerinde bir öykü çıkarır Unamuno 1931'de...

"İçine şeytan kaçmışların ünlü şifacısı Don Manuel'imizin nedenini bilmesem de Şeytan'a inanmadığını düşünerek oradan ayrıldım."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 65

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık

Aziz Manuel TIKLA PDF İNDİR !Aziz Manuel TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Aziz Manuel, Miguel De Unamuno

Yorum Gönder