21 Mart 2023

Avaz Yunus Özgüç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Yunus Özgüç
Çevirmen: Yunus Özgüç

Avaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yunus Özgüç olan ve Diga Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Avaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Avaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Avaz TIKLA PDF İNDİR !

Avaz Yazarı Kimdir ?

Avaz yazarı Yunus Özgüç 'dır. Yunus Özgüç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Avaz PDF indir oku

Avaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Diga Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Avaz TIKLA PDF İNDİR !

Avaz TIKLA PDF İNDİR !

Sabahleyin kulübesinden çıkış adımının ilkini atmıştı. Saatler 12.28'i göstermekteydi. Her gün farklı bir yerde dolanan, tuhaf giyime sahip bu adam bu sefer mahallenin civarında dolaşıyordu. Saatler nerede 13.26 olursa avazın vaktiydi onun için. Bu sefer pazarın tam ortasına denk gelecekti, her zamanki gibi anlamsız bakışlara hedef olacaktı. Tabii, bu anlamsız bakışlardan en fazla anlam çıkarabilecek insandı o. 'Çığlığın, bunu kabul etmiyorum'' vaktiydi. Vaktiydi, acıları bir mutluluktu belki, kim bilebilir. Her şeyi bir avaza sığdırmaktı onunki. Zamanı gelmişti artık.

''Yeteeer!'' diye bağırmaya başlamıştı, pazarın tam ortasında. Çığırtkanlık değildi mesleği, ahlak süvariliği hiç değildi. Peki, ne oluyordu bu adama? Herkes başını çevirmiş bağıran adamı süzüyor, bir anlam veremiyorlardı olan bitene.

(Tanıtım Bülteninden)

Avaz TIKLA PDF İNDİR !Avaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Avaz, Yunus Özgüç

Yorum Gönder