21 Mart 2023

Aşkın Dikiz Aynası Ümit Varlık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Ümit Varlık
Çevirmen: Ümit Varlık

Aşkın Dikiz Aynası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ümit Varlık olan ve Diga Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkın Dikiz Aynası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Dikiz Aynası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Dikiz Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Dikiz Aynası Yazarı Kimdir ?

Aşkın Dikiz Aynası yazarı Ümit Varlık 'dır. Ümit Varlık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşkın Dikiz Aynası PDF indir oku

Aşkın Dikiz Aynası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Diga Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Dikiz Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Dikiz Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Öyle günahlarım olmalıydı ki cehennemde yanarken bile yüzüme bir tebessüm yansımalıydı.Ayaklarımda alevlenen ateşten pabuçların kafamın içine uzanan sıcaklığıyla "Vay be demek bunu da yapmışım." deyip eğlenebilmeliydim...

Sırat köprüsünden tek ayakta zıplayarak ve ağzımda melodisiz bir ıslıkla geçmek gibi bir ahiret beklentisinin dünyasal karşılığıydı tüm eylemlerimin çözümlemesi.

Sebep bağışlanmaya olan inancım değil tabii sadece umursamazlık hepsi bu. Haksız da sayılmazdım keza astrofizikçilere göre evrende kapladığımız yer bir okyanusa batırdığımız iğnenin kapladığı alanın binde biri kadarsa neyi umursamalı ki insanoğlu?

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Dikiz Aynası TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Dikiz Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşkın Dikiz Aynası, Ümit Varlık

Yorum Gönder