15 Şubat 2023

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz Jacques Rigaut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,56 TL
Yazarı: Jacques Rigaut
Çevirmen: Nilda Taşköprü

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jacques Rigaut olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz TIKLA PDF İNDİR !

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz Yazarı Kimdir ?

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz yazarı Jacques Rigaut 'dır. Jacques Rigaut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz PDF indir oku

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz TIKLA PDF İNDİR !

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz TIKLA PDF İNDİR !

"Yakasında bir çiçek gibi intiharı ile birlikte gezen bir adam." Jacques Rigaut'yu kendisinden daha iyi kim tarif edebilirdi ki! Kısa ömründe sürekli ölümü, intiharı düşünmüş, kendi deyimiyle intiharı meslek edinmiş, sonunda da bunu gerçekleştirmişken, ondan başka kim yaşamı bu denli ciddiye alabilirdi ki!

"Ne gerçekleştirmişsem, ister uyuşuk ister atik, hiçbir şey görmüyorum ki bunlar arasından muhakkak farklı olabilirdi densin, benden olup da kaderciliğe sürüklenmek suretiyle gerçek kişiliğimi gözler önüne sersin. Hep başka türlü davranarak da yine aynı kalabilirdim. Beni en iyi yansıtan kararsızlığımdır kuşkusuz."

(Tanıtım Bülteninden)

Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz TIKLA PDF İNDİR !Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz, Jacques Rigaut

Yorum Gönder