15 Şubat 2023

Ölüm Tribi Muhammet Ali Kuş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,17 TL
Yazarı: Muhammet Ali Kuş
Çevirmen: Muhammet Ali Kuş

Ölüm Tribi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muhammet Ali Kuş olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Tribi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Tribi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Tribi TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Tribi Yazarı Kimdir ?

Ölüm Tribi yazarı Muhammet Ali Kuş 'dır. Muhammet Ali Kuş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Ölüm Tribi PDF indir oku

Ölüm Tribi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Tribi TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Tribi TIKLA PDF İNDİR !

"Bu dört yıllık süre zarfında tehlikeli silahlarla karşı karşıya kalmayı, sevilesi dostları, sevilmeyi, birini sevme¬yi, uyuşturucuyu, dibine kadar alkolü, izmaritine kadar sigarayı, bitmeyen okulu, bir anda biten dostlukları, bir o kadarda bitmeyen dostlukları, özlenesi anıları, kafaya kazınmış ne kadar silinsin istesen de silemediğin anıları, tamamıyla büsbütün olan hayatımı parçalara ayırmayı ve parçalanmış olan hayatımı tıpkı bir yapbozun parçala¬rı gibi tekrardan bir araya toplamaya çalışmayı, olaydan önce nasıl çok konuşup az susuyorsam, olaydan sonrada çok susup az konuşmayı öğrendim.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölüm Tribi TIKLA PDF İNDİR !Ölüm Tribi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Ölüm Tribi, Muhammet Ali Kuş

Yorum Gönder