15 Şubat 2023

DNA Yrsa Sigurdardottir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Yrsa Sigurdardottir
Çevirmen: Sevda Duman

DNA indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yrsa Sigurdardottir olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık DNA eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. DNA ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
DNA TIKLA PDF İNDİR !

DNA Yazarı Kimdir ?

DNA yazarı Yrsa Sigurdardottir 'dır. Yrsa Sigurdardottir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

DNA PDF indir oku

DNA indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
DNA TIKLA PDF İNDİR !

DNA TIKLA PDF İNDİR !

Monoton bir hayat süren otuzlu yaşlardaki Elísa bir gün kendi evinde akıl almaz bir biçimde öldürülür ve olayın tek tanığı o geceden sonra hiç konuşmayan yedi yaşındaki kızıdır. Çok geçmeden aynı yöntemle işlenen bir başka cinayeti soruşturan Dedektif Huldar'a göre katilin zihnini çözebilecek ve arkasında neden şifreli mesajlar, anlamsız sayılar ve olasılık hesapları bıraktığını söyleyebilecek tek kişi bu kızdır.

Huldar ve ona yardım eden travma uzmanı psikolog Freyja, küçük bir kızın karanlık hikayesindeki bilinmeyenleri araştırırken şehrin diğer ucunda amatör bir radyo programcısı ölümcül bir paranoyayla karşı karşıyadır: Aldığı gizemli mesajlar onu korkunç bir caninin peşinde av mı yapacaktır avcı mı?

(Tanıtım Bülteninden)

DNA TIKLA PDF İNDİR !

07.05.2020

Süper

Çok ama çok güzel bir kitap ve kesinlikle sürpriz sonlu

DNA TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, DNA, Yrsa Sigurdardottir

Yorum Gönder