15 Şubat 2023

99 Yazı Arzum Uzun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Arzum Uzun
Çevirmen: Arzum Uzun

99 Yazı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arzum Uzun olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 99 Yazı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 99 Yazı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
99 Yazı TIKLA PDF İNDİR !

99 Yazı Yazarı Kimdir ?

99 Yazı yazarı Arzum Uzun 'dır. Arzum Uzun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

99 Yazı PDF indir oku

99 Yazı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
99 Yazı TIKLA PDF İNDİR !

99 Yazı TIKLA PDF İNDİR !

Arzum Uzun, '99 Yazı'nda 20. yüzyılın son yazını, sevilen kahramanı Bilun Yılmaz'ın gözünden, onun arkadaş çevresi ekseninde Bodrum'un renkli atmosferinde, kahkahalara boğulacağınız, ağlamaktan kendinizi alamayacağınız eşsiz bir kurguyla anlatıyor.

Sevilen romanları Süper Über ve Bitli Pileyboy'un kahramanları, Bilun, Cenda, Cenk, Ayda ve Luna'yı 15-18 yaşlarına döndürüp aynı yazlıkta buluşturduğu bu hikayede yazar, genç olmaya, ilk deneyimlere ve 90'ların o müthiş atmosferine; sosyo-kültürel yapı, zamanın ruhu, aile bağları, insan ilişkileri ve bir grup gencin yetişkinlik hayatlarını kökten değiştirecek olaylar dizisiyle mercek tutuyor.

'99 Yazı bir gençlik romanı değil. Geçmişin geleceği nasıl şekillendirdiği üzerine tasarlanmış, eğlenceli anlatımıyla güldüren, dramatik yapısıyla hüzünlendiren bir anlatı.

Eski Türkiye'ye ve Y kuşağına bir de Arzum Uzun'un gözünden bakın.

(Tanıtım Bülteninden)

99 Yazı TIKLA PDF İNDİR !99 Yazı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, 99 Yazı, Arzum Uzun

Yorum Gönder