20 Ocak 2023

Zaman O Zaman Değil Meliha Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Meliha Yıldırım
Çevirmen: Meliha Yıldırım

Zaman O Zaman Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Meliha Yıldırım olan ve h2o Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zaman O Zaman Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zaman O Zaman Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zaman O Zaman Değil TIKLA PDF İNDİR !

Zaman O Zaman Değil Yazarı Kimdir ?

Zaman O Zaman Değil yazarı Meliha Yıldırım 'dır. Meliha Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zaman O Zaman Değil PDF indir oku

Zaman O Zaman Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. h2o Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zaman O Zaman Değil TIKLA PDF İNDİR !

Zaman O Zaman Değil TIKLA PDF İNDİR !

Çocuksu büyüklerin pencerelerinden sarktığı evler; anımsanmayı bekleyen geçmiş parçalarının mandallarla tutturulduğu iplere gerili balkonlar; parke taşlarında boş konserve kutularının yuvarlandığı, duvarları plastik top sesleriyle dövülen, şen çığlıklı mahalleler; bir koşu gidilen tezgahı sakızlı bakkallar... ama zaman O zaman değil.

Zamanı avuç avuç kuru yapraklar gibi havaya savurdu çocuklar. Duvar saatinin rakamları söküldü; kuşlara döndü, uçtu saatler. Büyüdü geçmiş. Erkekliğin zulmünü keşfetti oğlanlar. Kaybetmeyi reddeden kadınlara ait dünyalara açılıyor artık kapılar.

Meliha Yıldırım'ın açtığı kapının eşiğindesiniz: yenilgi bilmez kadınlar kucaklayacak sizi, Fikriye ile Latife'nin yanından geçeceksiniz, Tanzimat edebiyatçılarına kulak misafiri olacak, hayatın tesellisini bir sahil berraklığında arayanlara dönüşeceksiniz belki de. Gündelik telaşlarınıza aşina, yaşantınızda saklanıp kalmış mucizelerin peşinde, zamanın sınırlarını bilen, yüreğinize komşu öyküler.

(Tanıtım Bülteninden)

Zaman O Zaman Değil TIKLA PDF İNDİR !Zaman O Zaman Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zaman O Zaman Değil, Meliha Yıldırım

Yorum Gönder