16 Ocak 2023

Yüreğinde Yer Aç Yusuf Kalko Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Yusuf Kalko
Çevirmen: Yusuf Kalko

Yüreğinde Yer Aç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Kalko olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüreğinde Yer Aç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüreğinde Yer Aç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüreğinde Yer Aç TIKLA PDF İNDİR !

Yüreğinde Yer Aç Yazarı Kimdir ?

Yüreğinde Yer Aç yazarı Yusuf Kalko 'dır. Yusuf Kalko yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Yüreğinde Yer Aç PDF indir oku

Yüreğinde Yer Aç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüreğinde Yer Aç TIKLA PDF İNDİR !

Yüreğinde Yer Aç TIKLA PDF İNDİR !

Küçücüktüm. Çok yoruluyordum. Çay ocağında çalışırken arada bir boş kaldığımda çay tepsisi kucağımda, hayaller kuruyordum. Büyümüş, önemli bir adam oluyordum hayallerimde. Babacığımı ve ailemi rahata kavuşturuyordum. Yusuf! Bahri ustaya üç çay... sesiyle kendime gelip çıkıyordum hayaller aleminden. O an Allah'a ellerimi açıp 'Ya Rabbi yardımcı ol, benimle ol' çok demişimdir. Hala da diyorum. Küçücük yaşıma rağmen sabahın köründe yarı uykulu çay ocağına geldiğimde, arkadaşları babama, Çocuğu bu saatte niye getiriyorsun? diye sorduklarında Hayatı öğrensin, ileride beni anlayacak diye cevap verirdi aslan babam.

Bu kitabı yazmamdaki ana sebep; çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatı öğrenmesine ufak da olsa katkı sağlama arzusundan. Hiçbir başarı zahmetsiz olmaz sözünü ispatları ile sundum onlara.
Dostlar, anlayacağınız burada yazan her şey gerçek.

(Tanıtım Bülteninden)

Yüreğinde Yer Aç TIKLA PDF İNDİR !Yüreğinde Yer Aç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Yüreğinde Yer Aç, Yusuf Kalko

Yorum Gönder