26 Ocak 2023

Yeşil Geçit Troy Denning Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,76 TL
Yazarı: Troy Denning
Çevirmen: Troy Denning

Yeşil Geçit indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Troy Denning olan ve Ankira Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeşil Geçit eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeşil Geçit ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeşil Geçit TIKLA PDF İNDİR !

Yeşil Geçit Yazarı Kimdir ?

Yeşil Geçit yazarı Troy Denning 'dır. Troy Denning yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yeşil Geçit PDF indir oku

Yeşil Geçit indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ankira Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeşil Geçit TIKLA PDF İNDİR !

Yeşil Geçit TIKLA PDF İNDİR !
Kalak; Kötü büyüleri, saltanat şehri olan Tyr'ı toz, kan ve korkudan ibaret, izole bir yer haline dönüştüren, ölümsüz bir büyücü-kral.

Onun bin yıllık hükümdarlığı, artık sona ermek üzeredir.

Bir isyanı başlatmak için bir araya gelenler, başına buyruk bir devlet adamı, çekici bir yarı-elf köle kız ve arenalar için yetiştirilmşi bir insan-cüce gladyatördür. Ancak, eğer insanlar özgürlüklerine kavuşacaklarsa, bu uyumsuz, ancak vefalı, asi üçlüsü dehşetin yüzüne bakmalı, aşk ve hayat arasında bir seçim yapmalıdır.



Sayfa Sayısı: 314

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ankira Yayıncılık Yeşil Geçit TIKLA PDF İNDİR !

21.10.2004

Çöller Diyarı

Efsaneler, Athas'ın bir zamanlar bir uçtan diğerine ormanlar ile kaplı, her köşesinde ışıl ışıl derelerin çağladığı, cennete nispet yaparcasına onlarca türün birarada huzur içinde yaşadığı bir dünya olduğunu anlatır. Ancak büyük tufanları ve yokoluşu da beraberinde getiren aç gözlülük, güç hırsı ve büyü savaşları sonrasında, yaşayan ırkların en büyük düşmanına, ölümcül bir çöl gezegenine dönüşmüştü Yeşil Athas. Artık ekonomisi yağma, talan ve köle ticaretine dayalı, kudretli ve kötü büyücü krallar tarafından yönetilen şehir devletleri, yamyam buçuklukları, katil ve hırsız gezgin elfleri, kabuslardan fırlamış yaratıkları, yer altında yatan sonsuz gizemleri ile Athas cehennemin kendisi ile yarışır hale gelmişti.

Tüm bu kaosun içinde, şehir devleti Tyr'da ise özgürlük ve umut karanlık dehlizlerin arasından, herşeye rağmen filiz veriyordu. Bir grup gladyatör, yozlaşmaya dayanabilmiş bir asilzade, bir tapınakcı ve Peçeli İttifak'ın idealist büyücüsü Sadira, Tyr'ın kaderini sonsuza değin değiştirmek üzereydi.

Athas, diğer fantastik kurgu sahnelerinden oldukça farklı ve özgün bir dünya. Umudun da çöl sıcağı altında eriyen yaşamlar gibi bir çırpıda tükendiği, köleleştirilmiş, sadece nefes alıp vermeye devam edebilmenin dahi savaşmayı gerektirdiği bir dünya. Troy Denning ise "Prism Pentad"ın ilk bölümünde, bu dünyayı hakkıyla aktarmayı başarmış bizlere...

Son yıllarda yetişen diğer yazarların bir çoğu gibi Denning de fantastik kurgunun ustaları ile kıyaslandığında zayıf ve yetersiz kalabiliyor, belki de ustaların eserlerini yüceltirken beklentilerimizin çok yüksek bir noktaya çıkmasından dolayı bizim içine düştüğümüz bir yanılgı bu. Ancak kimsenin de Dennind'den yeni bir Tolkien olmasını beklediğini sanmıyorum ve o yazıya döktüğü hayalleri ile birçok çağdaşının hayli önüne geçmeyi başarıyor. Yeşil Geçit, kahramanların iyilik meleği olduğu pür-i pak dünyalardan sıkılmış, modern fantezi edebiyatını seven ve değişiklik isteyen okuyucu için bulunmaz bir fırsat.

Yeşil Geçit TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Yeşil Geçit, Troy Denning

Yorum Gönder