27 Ocak 2023

Yeni Yol Lev Troçki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Lev Troçki
Çevirmen: Lev Troçki

Yeni Yol indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Troçki olan ve Yazın Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Yol eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Yol ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Yol TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Yol Yazarı Kimdir ?

Yeni Yol yazarı Lev Troçki 'dır. Lev Troçki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yeni Yol PDF indir oku

Yeni Yol indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yazın Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Yol TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Yol TIKLA PDF İNDİR !
1930'lu yıllarda, henüz XIX. yüzyılın dünyasının pek dışına çıkamamış olan İspanya'da monarşiden cumhuriyete, cumhuriyetten iç savaş yaşanan olaylar; aslında insanlık tarihinin en dramatik bir dönemine işaret etmektedir. İspanya çok yönlü bir mücadelenin sahnesi olmuştur. Bir yandan faşizmle demokrasi arasında mücadele sürerken, diğer yandan bir devrim mücadelesi de gündemdeydi. Öte yandan bugün geriye bakıldığında çok daha rahat görülen İspanyol iç savaşının, aynı zamanda İkinci Dünya Savaşı'nın bir deneme tahtası olduğuydu. İç savaşın sonucu farklı olduğundan insanlık belki de çok bambaşka bir yörgüngede seyredecektir.
(Tanıtım Bülteninden)



Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yazın Yayınları Yeni Yol TIKLA PDF İNDİR !Yeni Yol TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yeni Yol, Lev Troçki

Yorum Gönder