15 Ocak 2023

Yabancı Bir Baba Eduardo Berti Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,78 TL
Yazarı: Eduardo Berti
Çevirmen: Roza Hakmen

Yabancı Bir Baba indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eduardo Berti olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yabancı Bir Baba eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yabancı Bir Baba ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yabancı Bir Baba TIKLA PDF İNDİR !

Yabancı Bir Baba Yazarı Kimdir ?

Yabancı Bir Baba yazarı Eduardo Berti 'dır. Eduardo Berti yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yabancı Bir Baba PDF indir oku

Yabancı Bir Baba indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yabancı Bir Baba TIKLA PDF İNDİR !

Yabancı Bir Baba TIKLA PDF İNDİR !

İki baba ve her birinin oğullarıyla sessiz, neredeyse namevcut ilişkisi. Yabancı babalarının esrarını anlamaya çalışan iki aile. Anavatanlarından uzakta, anadillerini kullanamadıkları ülkelerde kendilerini yeniden yaratmaya çalışan göçmenler. Tutkuyla başka yazarların yapıtlarını okuyan ve bu yapıtlardan kalkarak kendi hayatlarındaki bir gizemi kazıp çıkartmaya çalışan yazarlar. Kilit altında tutulan, kolay paylaşılamayan sırlar.

Arjantinli yazar Eduardo Berti'nin otobiyografik öğeler de taşıyan romanı, yaklaşık yüz yıl arayla iki farklı zamanda ilerliyor. Göçmenlik, aile sırları, geçmişle hesaplaşma gibi kadim olduğu kadar günümüzde de yakıcılığını sürdüren meseleleri var. Karmaşık olay örgüsünde hiçbir ayrıntı tesadüfi veya rasgele değil.

(Tanıtım Bülteninden)

Yabancı Bir Baba TIKLA PDF İNDİR !Yabancı Bir Baba TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yabancı Bir Baba, Eduardo Berti

Yorum Gönder