22 Ocak 2023

Umut Gün ışığında Yaşar Seyman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Yaşar Seyman
Çevirmen: Yaşar Seyman

Umut Gün ışığında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Seyman olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Umut Gün ışığında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Umut Gün ışığında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Umut Gün ışığında TIKLA PDF İNDİR !

Umut Gün ışığında Yazarı Kimdir ?

Umut Gün ışığında yazarı Yaşar Seyman 'dır. Yaşar Seyman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Umut Gün ışığında PDF indir oku

Umut Gün ışığında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Umut Gün ışığında TIKLA PDF İNDİR !

Umut Gün ışığında TIKLA PDF İNDİR !
Umut Gün Işığında", Yaşar Seyman'ın on iki öyküsünden oluşuyor. İlk kitabı "Hüznün Coşkusu Altındağ" adlı incelemesiyle 1987'de Akademi Kitabevi'nin düzenlediği yarışmada birinci olan Seyman, bu kez öyküleriyle karşımızda. Geride bıraktığımız on yıllık, kocaman bir zaman diliminde yaşananları öyküleştiriyor Seyman. On iki öykünün her birinde eylemleri, değer yargıları, sevgileri, korkularıyla acımasız bir çarkın içinden geçenler var. Genci yaşlısı ile... Umudu yok edenlerin yarattığı itirafçılar, firariler var; direnenler var.
Hepsi için "Umut Gün Işığında"...



Sayfa Sayısı: 180

Baskı Yılı: 1990


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Umut Gün ışığında TIKLA PDF İNDİR !Umut Gün ışığında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Umut Gün ışığında, Yaşar Seyman

Yorum Gönder