16 Ocak 2023

Trajikomik Çelişkiler Seyit Cem Kavak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Seyit Cem Kavak
Çevirmen: Seyit Cem Kavak

Trajikomik Çelişkiler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seyit Cem Kavak olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Trajikomik Çelişkiler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Trajikomik Çelişkiler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Trajikomik Çelişkiler TIKLA PDF İNDİR !

Trajikomik Çelişkiler Yazarı Kimdir ?

Trajikomik Çelişkiler yazarı Seyit Cem Kavak 'dır. Seyit Cem Kavak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Trajikomik Çelişkiler PDF indir oku

Trajikomik Çelişkiler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Trajikomik Çelişkiler TIKLA PDF İNDİR !

Trajikomik Çelişkiler TIKLA PDF İNDİR !

İki telimiz var, hangi tele dokunursan farklı ses duyarsın. Birinci telimiz ego maddi çıkarlardır, ikinci tel vicdandır. İki tel arasında gidip geliyoruz. Bazen ikisine de aynı anda dokunup, sesleri karıştırarak arafta kalıyoruz.

Mutluluğu sahip olma güdüsü ve gösterişte arıyoruz sahtelikler içinde güveni arıyoruz. Güven dört yapraklı yonca , kolay kolay bulamıyoruz

Öylesine yavan bir yanılsama çıkmazındayız ki, kendimizi topluma beğendirme, ilgi çekme, arzulanma duygusuna kapılıyoruz.

Bizler, batılılar gibi hayat sürmeye özenen, doğulu köklerimize sırt dönemeyen, doğulu kafa yapısıyla batılılaşmaya çalışan kafası karışık bireyleriz.

Doyumsuz maymun iştahlı, elindekinin nankörü, elinde olmayanın hayranı, sürekli bir şeyleri tüketmeye endekslenmiş, bireylere dönüştük.

Hayatın doğal akışı, aldığım öğütleri adeta kendi içinde eritti. Bu biçimde yetiştirilmek etik açıdan iyi gibi dursa bile, toplum gerçekleri karşısında anlamsızlaşıyor.

İki yüzlü toplumda, politik dil kullananlar su gibi girdiği kabın şeklini alan kişilikler daha avantajlıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Yayın Yönetmeni: Emrah Çelik

Editör: Aysen Çoluk

Kapak Tasarımı: Kamer Su

Trajikomik Çelişkiler TIKLA PDF İNDİR !Trajikomik Çelişkiler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Trajikomik Çelişkiler, Seyit Cem Kavak

Yorum Gönder