24 Ocak 2023

Tek Bir Bakış Yeter Jose Luis Peixoto Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,63 TL
Yazarı: Jose Luis Peixoto
Çevirmen: Senem Şen

Tek Bir Bakış Yeter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Luis Peixoto olan ve Arkadaş Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tek Bir Bakış Yeter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tek Bir Bakış Yeter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tek Bir Bakış Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Tek Bir Bakış Yeter Yazarı Kimdir ?

Tek Bir Bakış Yeter yazarı Jose Luis Peixoto 'dır. Jose Luis Peixoto yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Tek Bir Bakış Yeter PDF indir oku

Tek Bir Bakış Yeter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arkadaş Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tek Bir Bakış Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Tek Bir Bakış Yeter TIKLA PDF İNDİR !
Jose gözlerini güneşe dikmiş yürüyor, düşüncelere dalmış. Karısını düşünüyor, meyhanede şeytanın onunla ilgili söylediklerini düşünüyor. Ovada öten cırcırböceklerinin susup, mantar meşelerinin taş kesileceği günü düşünüyor. Bu kadar düşünmek, hissetmek öldürecek onu...
Otuz yıl sonra Jose'nin oğlu Jose gözlerini güneşe dikmiş yürüyor, düşüncelere dalmış. Kuzeni Salomao'nun karısını düşünüyor, meyhanede şeytanın Salomao'ya ikisi ile ilgili söylediklerini düşünüyor. Artık hiçbir şeyin, çevremizde bizi izleyen nesnelerin sessizliğinin bile var olmayacağı anı düşünüyor.
Çetin, ama güzel, sanki zamanın dışında yaşayan, hayalle gerçeğin birbirine karıştığı bir köy... İlahi isimler taşıyan erkeklerle, isimleri bile olmayan kadınların birleşen sesleri acıyı, sanki ilahi güçlerin ellerini üzerinden çektiği bir dünyada büyük, çok büyük bir yalnızlığı haykırıyor.



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık Tek Bir Bakış Yeter TIKLA PDF İNDİR !Tek Bir Bakış Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Tek Bir Bakış Yeter, Jose Luis Peixoto

Yorum Gönder