26 Ocak 2023

Tehlikeli Akrabalık Zafer Şenocak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Zafer Şenocak
Çevirmen: Zafer Şenocak

Tehlikeli Akrabalık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zafer Şenocak olan ve Alef yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tehlikeli Akrabalık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tehlikeli Akrabalık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tehlikeli Akrabalık TIKLA PDF İNDİR !

Tehlikeli Akrabalık Yazarı Kimdir ?

Tehlikeli Akrabalık yazarı Zafer Şenocak 'dır. Zafer Şenocak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tehlikeli Akrabalık PDF indir oku

Tehlikeli Akrabalık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alef yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tehlikeli Akrabalık TIKLA PDF İNDİR !

Tehlikeli Akrabalık TIKLA PDF İNDİR !
Yer yer kararmış bir gümüş kutunun içinde, bir ailenin unutulmak, üstü örtülmek istenen anıları gelir kapıyı çalar. Anılar, şömineye atılacak olan fotoğraftaki "komik bıyıklı bir adam"a aittir. Bu Osmanlı subayının 1916 yılında yirmi yaşında, doğduğu yer olan Kars'ta görev yaparken tutmaya başladığı günce onyıllar sonra torununa kalacaktır. Büyükbabayla torunu birbirine bağlayan bu tehlikeli akrabalık, torunu, Doğu ile Batı'nın, geçmiş ile şimdinin arasına sıkışan, Berlin, Münih ve İstanbul sokaklarında ve Amerika bozkırında derin bir kimlik arayışına sürükler. Kanında Almanlık, Türklük, Yahudilik ve Müslümanlık barındıran torun, dilini ancak bir çevirmenden yardım alarak anladığı büyükbabasının elyazmalarını okurken, zihnine bir soru saplanacaktır: Büyükbabam neden intihar etti?


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2006


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 89

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alef Tehlikeli Akrabalık TIKLA PDF İNDİR !Tehlikeli Akrabalık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tehlikeli Akrabalık, Zafer Şenocak

Yorum Gönder