26 Ocak 2023

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın Nalan Yıldız Özgül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,93 TL
Yazarı: Nalan Yıldız Özgül
Çevirmen: Ada Sapan

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nalan Yıldız Özgül olan ve Chiviyazıları Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın Yazarı Kimdir ?

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın yazarı Nalan Yıldız Özgül 'dır. Nalan Yıldız Özgül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın PDF indir oku

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Chiviyazıları Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !
Son nokta, soru işaretinin altındaki noktaysa henüz noktada değiliz, buraya bir virgül koyalım. Oyuna burada ara veriyoruz..Kiraz çiçekleri için şiirler yazdığım bir dönemde çok sevdiğim bir büyüğüm bana, İn Aşağıya Juliet Balkon'dan demişti. Yıllarca bu adla bir kitap yayınlamayı düşündüm. Balkondan aşağıya inen eli kırbaçlı bir Juliet'im artık Marquis De Sade'in Justine Erdemin Felakatleri'nden beri çok şey değişti. Tanışsaydık kuşkusuz onu da oyuna davet eder, hiç acımadan kırbaçlardım. Kadınların zaten malumu ama erkeklere son bir uyarı: Kadınların yanında kendinizi asla güvende hissetmeyin kadının doğası düşündüğünüzden çok fazla tehlike içerir. Yeni oyunlarla buluşmak üzere..



Sayfa Sayısı: 178

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Chiviyazıları Yayınevi Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Juliet - Erdemle Kırbaçlayan Kadın, Nalan Yıldız Özgül

Yorum Gönder