22 Ocak 2023

Suyun Öte Yanı Feride Çiçekoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Feride Çiçekoğlu
Çevirmen: Feride Çiçekoğlu

Suyun Öte Yanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feride Çiçekoğlu olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Suyun Öte Yanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Suyun Öte Yanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Suyun Öte Yanı TIKLA PDF İNDİR !

Suyun Öte Yanı Yazarı Kimdir ?

Suyun Öte Yanı yazarı Feride Çiçekoğlu 'dır. Feride Çiçekoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Suyun Öte Yanı PDF indir oku

Suyun Öte Yanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Suyun Öte Yanı TIKLA PDF İNDİR !

Suyun Öte Yanı TIKLA PDF İNDİR !
Ne anlatıyor "Suyun Öte Yanı"nda Feride Çiçekoğlu? Özgürlüğü için Cunda'ya kaçan bir Yunanlı avukatı, özgürlüğü için 'suyun öte yanı'na kaçmak isteyen bir Türk devrimciyi... Mutsuz, ama iyi yürekli Sıdıka Hanımı, mutsuz, ama iyi yürekli Arap Mustafa'yı... Nihal'i... Cunda'yı: Taş sokaklarıyla, kilisesiyle, insanlarıyla... Adının 'Alibey' yapılmasına kızarak. [...] Ve en önemlisi, çok az romanda rastladığımız, bir 'mutlu evlilik'... Cesare Pavese, "Yaşama Uğraşı"ndaki günlüklerinden birinde şöyle diyor: "Pek az mutlu evlilik varmış gibi görünmesi, romancıların mutlu evlilikler üstüne söyleyecek bir şey bulamamalarından ileri gelir." Belki de bundan: Kadınla erkek evlenince roman biter, genellikle. "Feride Çiçekoğlu", güçlüklerle sınanmış, güçlükler içinde sürüp giden bir mutlu birlikteliği anlatıyor. Hem de nasıl! O güzelim telefonla konuşma sayfalarının bir yerinde Ertan'ın karısına telefonla ulaşma savaşımı sırasında, "... içinden 'Bismillah... ' diye başlayan hiç tanımadığı bir sesi" duymasının verdiği bir şaşkınlık vardır ki unutulmaz.
Fethi Naci



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 1994


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Suyun Öte Yanı TIKLA PDF İNDİR !Suyun Öte Yanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Suyun Öte Yanı, Feride Çiçekoğlu

Yorum Gönder