22 Ocak 2023

Sebastian Lawrence Durrell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Lawrence Durrell
Çevirmen: Ülker İnce

Sebastian indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lawrence Durrell olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sebastian eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sebastian ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sebastian TIKLA PDF İNDİR !

Sebastian Yazarı Kimdir ?

Sebastian yazarı Lawrence Durrell 'dır. Lawrence Durrell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sebastian PDF indir oku

Sebastian indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sebastian TIKLA PDF İNDİR !

Sebastian TIKLA PDF İNDİR !
"Monsieur", "Livia ve Constance"tan sonra "Sebastian", Avignon Beşlisi'nin dördüncü kitabı oluyor. Yakında yayınlayacağımız beşinci kitap "Quinx" ile, bu beşli tamamlanıyor. Lawrence Durrell, İskenderiye Dörtlüsü'nde "aşk" ilişkilerini konu aldığını, araştırdığını yazıyordu. "Avignon Beşlisi"nde ise aşk kadar ağırlıklı "ölüm" var: Ölmek ve öldürmek, bilinçli intihar, çaresizlikle kabul edilen kaçınılmaz son olarak çeşitli kılıklarda karşımıza çıkan ölüm. Bir bilinirci (Gnostik) ve Mısır'daki bir intihar derneğinin üyesi olan Affad'ın deyimiyle "korkunç derecede çekici", "insanları deyindiren" bir "tutku" olan ölüm...



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Sebastian TIKLA PDF İNDİR !Sebastian TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sebastian, Lawrence Durrell

Yorum Gönder