19 Ocak 2023

Sükut Lehçesi Emine Kara Yunusoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Emine Kara Yunusoğlu
Çevirmen: Emine Kara Yunusoğlu

Sükut Lehçesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emine Kara Yunusoğlu olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sükut Lehçesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sükut Lehçesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sükut Lehçesi TIKLA PDF İNDİR !

Sükut Lehçesi Yazarı Kimdir ?

Sükut Lehçesi yazarı Emine Kara Yunusoğlu 'dır. Emine Kara Yunusoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sükut Lehçesi PDF indir oku

Sükut Lehçesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sükut Lehçesi TIKLA PDF İNDİR !

Sükut Lehçesi TIKLA PDF İNDİR !

Sevmek; belki bir gün birileri okur ve sevmeyi öğrenir deyip kimseye anlatamadıklarını kâğıtlara sırlamaktır. Okunan her yeni kitap, kişinin iç dünyasına keşfe çıkmaktır. Ruhunda saklı olan bir keşfe... Sükût eylemek, kâinatın diliyle konuşmak gibi. Gecenin gizemli suskunluğu gibi, güneşin şikâyetsiz her gün doğuşu gibi sessizce sükût eyleyen. Yağmurun bereketli sessizliği, meleklerin dokunuşundaki damlaların seslerindeki rayiha seyrü sefer eyleyen toprakla kavuşmanın sevincinde yayılan miski amber kokusunda gizlenen toprağın sükûtu gibi!

Dinlemenin elzem olduğunu anımsatan! Canlı cansız tüm varlıklara kucak açan bulutların gözyaşlarındaki sükûtu, rüzgârın hizmet etmekten yorulmayan sesindeki sükûtu! Ya insanın sükutu, nasıl olmalı ve nasıl susmalı? "Konuşan diller susan kalplerin helakidir." sözüne icabet ederek. Öyle ise denilmeli ki insana, fazla söz kalbi yorar konuşma, konuşacaklarının hepsi dinlenilmiş ve yazılmıştır melekler tarafından. Var gözüken yoka karşı, yok gözüken varın bilinmesi ile...

(Tanıtım Bülteninden)

Sükut Lehçesi TIKLA PDF İNDİR !Sükut Lehçesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sükut Lehçesi, Emine Kara Yunusoğlu

Yorum Gönder