17 Ocak 2023

Şu Yağmur Bir Yağsa Kamil Erdem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Kamil Erdem
Çevirmen: Kamil Erdem

Şu Yağmur Bir Yağsa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kamil Erdem olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şu Yağmur Bir Yağsa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şu Yağmur Bir Yağsa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şu Yağmur Bir Yağsa TIKLA PDF İNDİR !

Şu Yağmur Bir Yağsa Yazarı Kimdir ?

Şu Yağmur Bir Yağsa yazarı Kamil Erdem 'dır. Kamil Erdem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Şu Yağmur Bir Yağsa PDF indir oku

Şu Yağmur Bir Yağsa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şu Yağmur Bir Yağsa TIKLA PDF İNDİR !

Şu Yağmur Bir Yağsa TIKLA PDF İNDİR !
Kâmil Erdem zamansız öyküler anlatıyor. Dün yaşanmış, bugünü anlatan, yarına dair olan, uzak bir kasabadan ya da şehrin göbeğinden, bütün bir ömürden birikerek süzülenleri... Fark edilmezliği, önemsiz görünen hayati meseleleri, iki kelime arasındaki boşluktan türeyen tarifsiz oluş hallerini fısıldıyor. Kulak kabartmak gerekiyor duymak için.

Şu Yağmur Bir Yağsa tam da umutsuzluğun, iç hesaplaşmanın, bocalamanın ya da tökezlemenin içinde yeşeren umudu resmediyor. Eksiğini, olumsuzunu, kötüsünü görmeye aşina gözlerin tam zıddıyla karşılaşma ihtimallerini nüktedanlıkla sezdiriyor. Gözümüze sokmadan, bağırmadan yapıyor her şeyi. Tıpkı kendiliğinden yağan yağmur gibi. Öylesine, aniden. Bereketli, ferah.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Şu Yağmur Bir Yağsa TIKLA PDF İNDİR !Şu Yağmur Bir Yağsa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Şu Yağmur Bir Yağsa, Kamil Erdem

Yorum Gönder