16 Ocak 2023

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yazılama yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı TIKLA PDF İNDİR !

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı Yazarı Kimdir ?

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı PDF indir oku

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yazılama yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı TIKLA PDF İNDİR !

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı TIKLA PDF İNDİR !

"Sovyet Öyküleri" serimizin ikincisi olan bu kitap dört kısa öyküden oluşmaktadır. Maksim Gorki'nin ilk aşkı, Konstantin Paustovskiy'nin hiç solmayan renkleri ve Vadim Kojevnikov'un neşeye düşen şafağına kapı aralayan öyküler Türkçede ilk defa okurla buluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Merve Üzel

Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı TIKLA PDF İNDİR !Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sovyet Öyküleri 2-İlk Aşk-Altın Sazan Talih Çiçeği-Yüzbaşı,

Yorum Gönder