16 Ocak 2023

S*ktir Et Aşkı Tarryn Fisher Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Tarryn Fisher
Çevirmen: Merve Altıparmak

S*ktir Et Aşkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarryn Fisher olan ve Aspendos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık S*ktir Et Aşkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. S*ktir Et Aşkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
S*ktir Et Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

S*ktir Et Aşkı Yazarı Kimdir ?

S*ktir Et Aşkı yazarı Tarryn Fisher 'dır. Tarryn Fisher yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

S*ktir Et Aşkı PDF indir oku

S*ktir Et Aşkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aspendos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
S*ktir Et Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

S*ktir Et Aşkı TIKLA PDF İNDİR !
Aşkların en güzeli yaşanmaması gereken aşktır.

"Hayatın basit olmadığını biliyordum çünkü ben de basit değildim. Hatta basitten daha fazlası olduğumu ve normal pek bir yanımın olmadığını öğreniyordum. Bir adama âşık olmak zaten başlı başına bir şeydi ama bir rüya yüzünden en yakın arkadaşınızın sevgilisine âşık olmak..."

Helena Conway âşık olmuştu. İsteksizce, farkına varmadan. Ancak haklı sebepleri vardı. Kit Isley onda olmayan her şeye sahip. Ve Helena'nın en yakın arkadaşının sevgilisi olmasaydı, her şey çok güzel olabilirdi belki.Helena kalbini susturmalı, doğru olanı yapmalı ve başkalarını da düşünmelidir.Ta ki bunu yapmayana dek.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık S*ktir Et Aşkı TIKLA PDF İNDİR !S*ktir Et Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, S*ktir Et Aşkı, Tarryn Fisher

Yorum Gönder