23 Ocak 2023

Siyah Kehribar Tarık Buğra Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Tarık Buğra
Çevirmen: Tarık Buğra

Siyah Kehribar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Buğra olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 320 sayfalık Siyah Kehribar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Siyah Kehribar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Siyah Kehribar TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Kehribar Yazarı Kimdir ?

Siyah Kehribar yazarı Tarık Buğra 'dır. Tarık Buğra yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Siyah Kehribar PDF indir oku

Siyah Kehribar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, 320 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Siyah Kehribar TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Kehribar TIKLA PDF İNDİR !

Yazarın ilk romanıdır. Türkiye'yi ve Türk insanını çok iyi tanıdığını sonraki kitaplarında ispat eden yazar bu kitabında sadece "insanı ele alır. Kitabın ilk baskısının önsözünde Mümtaz Turhan şöyle der: "Tarık Buğra'nın burada iddiasız görünüşüne rağmen büyük bir tezi, "Yirminci asrın hüznü dediğimiz hastalığı, ele aldığını sanıyorum. Günümüzün trajedisi romandaki maceralara bir fon müziği gibi baştan sona refakat ediyor. Hikâye, Mussolini'nin İtalya'sında geçmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Siyah Kehribar TIKLA PDF İNDİR !

22.08.2020

İlk roman

Tarık Buğra'nın ilk romanı. Yazar bu eseri yazdıktan sonra dönemin edebiyat ortamında yıkıcı eleştrilere maruz kalmış olup yazarın bir süre yazmaya ara vermesine, yazıya küsmesine sebep olmuş. İlk roman olması bir yana bu eleştrileri haketmediğini düşündüğüm bir eser. Tatık Buğra'nın çok güçlü bir eseri değil fakat kesinlikle kötü bir eser değil. Üstelik üstadın edebiyata çok daha güçlü dönmesine sebep oldu

Siyah Kehribar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Siyah Kehribar, Tarık Buğra

Yorum Gönder